Interior Fit-out, Refurbishment & Maintenance

New Retail Space Created for Estée Lauder

Bobbi Brown and Clinique, Covent Garden

Principle was appointed by Estée Lauder to create two new retail spaces, with a shared back of house area, in Pretty Green, Covent Garden. 

The project required demolition and a total rebuild of the space. With the project timeframe this gave the Principle team four weeks to complete the rebuild, followed by six weeks to manufacture and install the fixtures and fittings. 

Despite a small time window in which to complete the rebuild, Principle’s long standing relationship with Estée Lauder, alongside project management expertise, ensured the project ran smoothly and was finished to a very high standard.

Services used

Print version

  • Related case studies

Brickwork Rebuilt at Magnet Portsmouth

Brickwork Rebuilt at Magnet Portsmouth

Audio Systems Maintenance For Marks & Spencer

Audio Systems Maintenance For Marks & Spencer

Unique Interior Fit-out for Retro Gelato Shop

Unique Interior Fit-out for Retro Gelato Shop

New retail space created for Estée Lauder in Covent Garden, London.
0 of 1
Previous Next